Memories by Nikolas Mavresis

Memories by Nikolas Mavresis – Een eenvoudig systeem om een door de toeschouwer in gedachten genomen foto te kunnen dupliceren / natekenen is de droom van elke mentalist. Dit systeem van Nikolas is verbluffend, zeer direct én ook nog eens eenvoudig uit te voeren.

Nikolas heeft bij het ontwerpen van deze set van 30 stevige fotokaarten al het werk al voor je gedaan waardoor jij je volledig kunt concentreren op de presentatie van het effect zelf. Bekijk de instructievideo en verbaas vervolgens je publiek met dit ongelofelijke effect!

Effect:

Een toeschouwer kiest een willekeurige kaart (niks te forceren) waarna je je concentreert en begint te tekenen.  Vervolgens vraag je de toeschouwer om te onthullen – voor de eerste keer – waaraan hij of zijn dacht terwijl je hetgeen je tekent alvast aan het publiek toont. Als de toeschouwer dan onthult waaraan hij denkt komt dit exact overeen met hetgeen de toeschouwer had gekozen. En het gave – je bent NIET beperkt tot slechts één toeschouwer maar kunt ook meerdere toeschouwers kaarten laten kiezen en aan hun foto laten denken waarna je één voor één de gedachten van de toeschouwers leest en ze onthult.

Memories is een krachtig hulpmiddel voor elke mentalist waarbij je de volledige vrijheid hebt om de afbeeldingen te onthullen zoals je dat zelf wilt!

Je ontvangt het prachtige kaartspel bestaand uit 30 kaarten, schitterend ontworpen en gedrukt op dik karton, elk ca. 11 x 8 cm groot compleet met een link naar online video-instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *